butella, üvegpohár, pohár, evőeszköz, porcelán, termékek, söröspohár, Butella, Cégünk immár 20 éve áll a vendéglátás szolgálatában, Butella minőségi árut biztosítunk rövid időn belül. pohár, pohar,pezsgőspohár borospohár, söröspohár, csőpohár, whiskeypohár, koktél pohár, coctail pohár, mojito pohár, satus pohár, likőr pohár, koktél kellék, butella, üvegpohár, pohár, evőeszköz, porcelán, termékek, söröspohár,Dráva u. 18-20, borospohár, pohar, borospohar

Szabályzat

Az FK Butella Kft  vásárlási feltételei:

A Honlapon szereplő árucikkek raktárról kerülnek kiszolgálásra. Ha éppen hiányzik a rendelt mennyiség, azt telefonon vagy E-mailban visszajelezzük.

Mivel nagykereskedés vagyunk, csak adószámmal rendelkező személyeket illetve cégeket szolgálunk ki!

Az áru átvétele személyesen boltunkban vagy kiszállítással történik.

Fizetés készpénzzel, bankkártyával  illetve banki utalással történik.

Ha az utalást választja akkor proforma számlát állítunk ki és annak kiegyenlítése után szállítjuk az árut!

Kiszállítás Budapest területén belül 30 000 Ft nettó rendelés esetén ingyenes. A szállítás időpontját mindenképp egyeztetjük!

Ha a megrendelő kéri, akkor futárszolgálattal, térités ellenében, eljuttatjuk a megrendelt termékeket vidékre is.

Regisztrációkor kérjük, hogy a számlázási – szállítási nevet és címet, adószámot  valamint egy kapcsolattartó telefonszámát megadni szíveskedjen.

Nyolc napos visszavételi garanciát adunk minden, a web áruházunkban rendelt termékünkre ha azt hiánytalanul és az eredeti csomagolásban visszajuttatja hozzánk.

Ha a rendelés és a teljesítés folyamán bármi probléma adódna, kérjük, hogy azonnal írjon nekünk a butella@butella.hu  E-mail címre, illetve hívja a 350-33-43-as telefonszámot munkaidőben ( hétköznap 9-17 óráig ), ahol munkatársaink azonnal reagálnak.