butella, üvegpohár, pohár, evőeszköz, porcelán, termékek, söröspohár, Butella, Cégünk immár 20 éve áll a vendéglátás szolgálatában, Butella minőségi árut biztosítunk rövid időn belül. pohár, pohar,pezsgőspohár borospohár, söröspohár, csőpohár, whiskeypohár, koktél pohár, coctail pohár, mojito pohár, satus pohár, likőr pohár, koktél kellék, butella, üvegpohár, pohár, evőeszköz, porcelán, termékek, söröspohár,Dráva u. 18-20, borospohár, pohar, borospohar

Evőeszköz

Evőeszköz

Evőeszköz

Evőeszköz nagy választékban minden Evőeszköz ami a vendéglátáshoz kell. Butella kft Evőeszköz nagykereskedés. A villa egy nyélből és kettő vagy több fogból álló evőeszköz. A villát, mint evőeszközt, elsősorban a nyugati kultúrákban használták, míg a Távol-Keleten elsősorban az evőpálcika használata népszerű. A történelmi különbségek ellenére ma a villa használata egyre jobban elterjed az ázsiai országokban.
A villa anyaga lehet fa, fém vagy műanyag. Evés közben a villára lehet felszúrni falatokat és azt a szájhoz emelni, vagy a tányéron lefogni az ételt, hogy késsel fel lehessen vágni. Az ételt a villa fogaira felszúrva, vagy a fogak enyhe görbületét kihasználva lehet felemelni. Utóbbi esetben az európai (brit) etikett szerint a villa fogai lefelé néznek, míg az amerikai etikett szerint felfelé.
A villa eredete nem ismert, de feltehetően az ókori Görögországban vagy a Római Birodalom idején alakultak ki, mindenesetre a rómaiak már széles körben alkalmazták. A személyes használatra szánt evőeszközt a Butella evőeszköz-kínálatában megtalálja az éttermek és a menüs étkeztetéséhez szükséges evpszközöket.